Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με το βλέμμα και στη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ mateco να βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία τις τελευταίες ημέρες, καθώς δεν έχουν οριστεί ακόμη οι ημιτελικοί της Basket League, ωστόσο η ομάδα προπονείται καθημερινά για να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη για τον Δικέφαλο, διότι υπάρχουν αρκετοί αγώνες ακόμη για τους «ασπρόμαυρους».

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκέφτονται από τώρα την επόμενη σεζόν. Πρόθεση του προπονητή και της διοίκησης είναι να παραμείνουν παίκτες της φετινής ομάδας, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον κορμό για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Φυσικά, αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς πολλοί παίκτες αναδείχθηκαν τη φετινή σεζόν στο σύνολο που έφτιαξε ο Άρης Λυκογιάννης το περασμένο καλοκαίρι και που συνεχίζει υπό τις οδηγίες του Φώτη Τακιανού.

Αρκετοί παίκτες από το υπάρχον ρόστερ φαίνεται πως θα απασχολήσουν τους ιθύνοντες της ομάδας, ώστε να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους στον ΠΑΟΚ mateco.

«Δεν πρέπει να χαθεί χρόνος για τις βλέψεις και τους στόχους του χρόνου. Έχουν γίνει κάποιες κουβέντες όσον αφορά ένα γενικότερο πλάνο, συζητήσεις για το ποια παιδιά θεωρούμε προτεραιότητα για την ομάδα που θα έχουμε του χρόνου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρόσφατες δηλώσεις του ο κόουτς Τακιανός.

Όπως όλα δείχνουν, τόσο ο Τάιλερ Πόλεϊ, όσο και ο Νέιτ Ρένφρο έχουν προτάσεις ανανέωσης του συμβολαίου τους, με τις περιπτώσεις τους να είναι διαφορετικές. Ο Ρένφρο διαθέτει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα τη φετινή σεζόν και οι εμφανίσεις του με τα «ασπρόμαυρα» έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων.

Μάλιστα, πρόθεση της ομάδας είναι να κρατήσει και τον Νίκο Τσιακμά, ο οποίος έχει θετική παρουσία στον Δικέφαλο παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις στο πρόσφατο Game 3 απέναντι στον Προμηθέα σημειώνοντας 12 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Τσιακμά δεν είναι η μόνη που απασχολεί τον ΠΑΟΚ από τους Έλληνες του ρόστερ, καθώς τα ονόματα των Μαργαρίτη και Σαλούστρο υπάρχουν στο «τραπέζι» για να ανανεώσουν για την επόμενη σεζόν.


Τελευταία νέα

Το χάρηκαν με τον κόσμο τα ΠΑΟΚτσάκια! (video)

Την νίκη της με 2-0 επί του του Παναθηναϊκού πανηγύρισε παρέα με τον κόσμο η Κ14 του ΠΑΟΚ, στον...

Στην ίδια κατηγορία