Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Χαμός με Μέσι! Επιβεβαιώνεται η συμφωνία με Αλ Χιλάλ

Δημοφιλή

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την έγκυρη «Εquipe» αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Αλ Χιλάλ, με την οποία θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ενα βήμα μακριά από την μετακόμισή του στην Σαουδική Αραβία φαίνεται πως βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι. Το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και όπως μεταδίδουν και στη Γαλλία, καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι διατεθειμένη να ανανεώσει τη συνεργασία τους.

Την Δευτέρα (08/05) η ισπανική εκπομπή «Chiringuito» σε ρεπορτάζ της αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής ετοιμάζεται να πει το «ναι» στην πρόταση-μαμούθ που έχει στα χέρια του από τον αραβικό σύλλογο, Αλ Χιλάλ, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Μία ημέρα αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση από τους Γάλλους, οι οποίοι τόνισαν πως η μεταγραφή του «Λίο» στην Αλ Χιλάλ θεωρείται «κλεισμένη».

Αυτή τη φορά, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα, «Equipe», φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία, τα οποία αναφέρουν ότι ο Μέσι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Αλ Χιλάλ, στην οποία θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο, με ετήσιες αποδοχές 600 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η τιμωρία του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, έληξε. Ο Αργεντινός αστέρας επέστρεψε στις προπονήσεις της γαλλικής ομάδας, ωστόσο όλα δείχνουν ότι σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία