Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με το μυαλό στον τελικό…

Δημοφιλή

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Γκαρσία προτίμησε να κάνει διαχείριση ενόψει τελικού και οι Αρκάδες βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στην Τούμπα με 1-0, χάρη σε ένα πέναλτι, που εκτελέστηκε…δύο φορές.

Πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα χρησιμοποίησε ο Πάμπλο Γκαρσία, πάντα σε σχηματισμό 3-4-3. Ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Μιχάι, Βαρέλα και Μιχαηλίδης στα στόπερ, οι Λύρατζης και Περέιρα τα δυο φουλ μπακ, οι Σβαμπ και Τσιγγάρας στα χαφ, και οι Τζόλης-Κωνσταντέλιας πλαισίωναν τον Σφιντέρσκι στην επίθεση..

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό και βρήκε δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει με Σβαμπ και Τζόλη, αλλά ο Τσιφτσής έσωσε την ομάδα του από ένα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν απειλήσει καθόλου στο πρώτο μισάωρο του ματς, παρόλα αυτά βρέθηκαν μπροστά στο σκορ από το σημείο του πέναλτι. Η ανατροπή έγινε από τον Σβαμπ στον Γκόμεζ στο 24′, ο Πασχαλάκης απέκρουσε την εκτέλεση του ίδιου παίκτη, αλλά δόθηκε επανάληψη μετά από εντολή του VAR. Ο Γκόμες ήταν εύστοχος στη δεύτερη εκτέλεση κάνοντας το 0-1 στο 28′. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Βαρέλα είχε ένα γυριστό σουτ που μπλόκαρε ο Τσιφτσής, έτσι το 0-1 παρέμεινε.

Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν κάπως την ένταση στο παιχνίδι τους, πίεσαν περισσότερο και πιο ψηλά, αλλά υστερούσαν σε συνδυαστικό παιχνίδι και ομοιογένεια στην προσπάθεια να βρουν ένα γρήγορο γκολ ισοφάρισης.

Στο 65′ ήρθε μια καλή στιγμή με τον Τζόλη, αλλά το σουτ από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 89′, μια κεφαλιά του Ουάρντα έφυγε άουτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Μιχαηλίδης , Βαρέλα (63’ Ροντρίγκο ), Μιχάι (46’ Κρέσπο ), Περέιρα , Λύρατζης , Τσιγγάρας , Σβαμπ (64’ Νινούα ), Κωνσταντέλιας (46’ Ουάρντα), Τζόλης , Σφιντέρσκι (63’ Κρμέντσικ )

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καστάνιο, Σουάρεθ, Μπελόκ (93’ Χριστόπουλος) , Βαλιέντε, Γκόμες (46’ Κανελλόπουλος), Σίτο (62’ Άλβαρες), Αλί Μπαμπά (46’ Κώτσιρας), Τζίμας (93’ Καρδάρης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία