«Στον τελικό αρμόζει ένας πολύ καλός διαιτητής»

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Μιλώντας στο PAOK TV ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στο ματς με τον Αστέρα, έκανε έναν απολογισμό της σεζόν, ενώ μίλησε και για τον τελικό κυπέλλου.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα σχολίασε: «Είδαμε κάποια παιδιά, τα οποία δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είδαμε κάποια πράγματα θετικά, κάποια άλλα όχι και τόσο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, με άλλα πράγματα που έχουν συμβεί στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είμαι ευχαριστημένος. Τα κρατάω για εμένα, γιατί εάν τα πω, μπορεί να γίνει κάτι εναντίον μου. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έπρεπε να ξεκουραστούν. Με αφορμή αυτό, αλλά και με το γεγονός ότι θέλαμε να δούμε κάποιους παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής, έπαιξαν αυτοί. Έπαιξε ρόλο ότι θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό κυπέλλου του Σαββάτου με όλους τους παίκτες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της σεζόν, ανέφερε: «Ήταν μια σεζόν, που είχε αρκετές αναταράξεις και σκαμπανεβάσματα. Περάσαμε περιόδους, που δεν ήμασταν καλά, αλλά και στις δύσκολες στιγμές αντιδράσαμε. Εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα αλλάζοντας κάποια πράγματα. Σε κάποια πράγματα χάσαμε χρόνο, αλλά αυτό που μας μένει στο τέλος είναι μάθημα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα, κάποια που πρέπει να αλλάξουν και όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν θα τα μεταφέρω στους ιδιοκτήτες του συλλόγου όταν πρέπει».

Οσο για τον τελικό κυπέλλου, τόνισε: «Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει καλός διαιτητής. Και από εκεί και πέρα ας κερδίσει ο καλύτερος. Πρέπει όμως να υπάρχει ένας πολύ καλός διαιτητής γιατί είναι τελικός και αυτό αξίζει».

 

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο