Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Δημοφιλή

Ο Μίτσελ θα αποφασίσει την Τετάρτη (12/10) μετά την προπόνηση στο Μπακού (17:00) για το σύστημα και την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Καραμπάγκ (Πέμπτη 13/10, 19:45), αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε νέες αλλαγές έχοντας στο μυαλό του το επερχόμενο ντέρμπι της Δευτέρας (17/10) με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να παρατάξει μία ανταγωνιστική ομάδα στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσει και φρέσκους ορισμένους παίκτες του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Δικέφαλο για το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με διαφορετική ενδεκάδα για 17ο παιχνίδι μέσα στην περίοδο.

Ο Μίτσελ θα αποφασίσει για το σύστημα και για τα πρόσωπα μετά την τελευταία προπόνηση στο Μπακού, αφού δει πρώτα σε τι κατάσταση βρίσκονται ο (προερχόμενος από θλάση) Μπα, ο (προερχόμενος από ίωση) Βρσάλικο, αλλά και ο Σισέ που έμεινε εκτός στο ματς με τον ΟΦΗ.

Μια πιθανή σύνθεση για το ματς με την Καραμπάγκ θα είναι με τους Τζολάκη (ή Πασχαλάκη), Βρουσάι, Σισέ, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Ντόι, Κούντε, Μασούρα, Αμπ. Καμαρά και Ουί Τζο Χουάνγκ.


Τελευταία νέα

Φρίκη στη Βραζιλία: 16χρονος σκότωσε με σφυρί τους θετούς γονείς του

Ένας 16χρονος Βραζιλιάνος σκότωσε τους θετούς γονείς του στο Ρίο ντε Ζανέιρο, λίγες μόλις ημέρες ύστερα από μια άλλη...

Στην ίδια κατηγορία