Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Με το μυαλό στην Χάιντουκ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε βρήκε τον ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία, από όπου ξεκίνησε την προετοιμασία του για το επερχόμενο παιχνίδι με την Χάιντουκ Σπλιτ στην Κροατία στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε ρυθμούς Ευρώπης και θέλει να παραμείνει στο δρόμο των νικών. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 1-4 επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και φιλοδοξεί να κάνει τη δεύτερη διαδοχική νίκη του μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δίνει αρκετή έμφαση στην τακτική στις προπονήσεις του, ώστε να εμφανιστούν έτοιμοι για το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι στο Σπλιτ.

Ο Τάισον ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο και την πισίνα χθες (6/8), χωρίς να υπάρχει κάποια ανησυχία για την περίπτωσή του. Όπως ενημερωθήκατε χθες, ο λόγος που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ο Βραζιλιάνος είναι προληπτικός. Η ομάδα έχει και σήμερα (7/8) απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.


Τελευταία νέα

Οποιος προλάβει για Παναθηναϊκό!

Από σήμερα στις 09:00 έχει αρχίσει η διαδικτυακή (paokfc.gr, Ticketmaster) διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία