Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με το μαχαίρι στα δόντια

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι όσο καλύτερα γίνεται, ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες να κλείσει τα δεδομένα κενά που έχει, η ομάδα και όλος ο οργανισμός βρίσκεται σε μεγάλη πίεση, ο κόσμος βγάζει αντίδραση και αυτό περνάει σε όλους. Όλη αυτή η κατάσταση που αποτελεί πρόβλημα, μπορεί ταυτόχρονα να βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ για να πετύχει τους καλοκαιρινούς στόχους της.

Η μεγάλη διαφορά με τα περσινά έχει να κάνει με όλη αυτή την εγρήγορση στην οποία υποχρεωτικά πρέπει να βρίσκονται οι παίκτες, ο προπονητής, οι πάντες που σε λίγες εβδομάδες θα πάνε να παίξουν με τους Ισραηλινούς. Πέρσι ο ΠΑΟΚ πήγε κοιμισμένος στη Βουλγαρία. Πήγε με τον αέρα (και καλά) της ομάδας που προέρχονταν από μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία και… δεν έβλεπε την αδύναμη βουλγαρική ομάδα. Εκεί την πάτησε ο ΠΑΟΚ, πέρα από όλη την άλλη αδυναμία να προετοιμαστεί σωστά αλλάζοντας τη μισή ομάδα με μεγάλη καθυστέρηση.

Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει βάσεις στο ρόστερ του, έστω και αν του λείπει ο φορ, ο αμυντικός χαφ και ο βασικός στόπερ ενσωματώθηκε πριν λίγες ημέρες. Σημαντικά κενά, δεν θα έπρεπε να υπήρχαν, αλλά το υπόλοιπο σύνολο λειτουργεί σωστά όπως αποδείχθηκε και στο πρώτο φιλικό. Μία οργανωμένη ομάδα που υπολείπεται ποιοτικά.

Γι΄ αυτό προσωπικά αισιοδοξώ ότι ο ΠΑΟΚ θα τους περάσει τους Ισραηλινούς και αφού τα καταφέρει θα έχει λίγο χρόνο ακόμη να βελτιωθεί και να ενσωματώσει νέους παίκτες στο σύνολο.

 


Τελευταία νέα

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία