Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ελίασον: «Θα μας δυσκολέψει ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ορμώμενος από την απαιτητική δοκιμασία της ΑΕΚ στο Κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ με φόντο την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Νίκλας Ελίασον στην κάμερα της NOVA στάθηκε στις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος».

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε στο συνδρομητικό κανάλι προ του ντέρμπι:

«Προσπαθούμε να μην εστιάζουμε τόσο πολύ στη βαθμολογία, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ακολουθούν τα Playoffs, με δύσκολα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα την Κυριακή, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε όπως σε κάθε ματς. Δεν σκεφτόμαστε τόσο πολύ ότι θα είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία, όπως είπα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θέλουμε να τελειώσουμε την κανονική περίοδο σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μπορούμε».

Αισθανόμαστε καλά. Προερχόμαστε από μία καλή νίκη. Είχαμε μία γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο ματς, όμως πιστεύω θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε.

Αν έχουν στο μυαλό τους ότι με νίκη επί του ΠΑΟΚ θα πάνε στην κορυφή;

«Προσπαθούμε να μη σκεφτόμαστε τη βαθμολογία. θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ακολουθούν τα πλέι οφ. Θέλουμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Στόχος πάντα είναι η νίκη και ελπίζουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι και στα πλέι οφ».

Για τη μία ήττα που έχει η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια;

«Δεν εχω ακριβή εξήγηση. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η ομάδα πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση, μπαίνουμε πάντα να κερδίσουμε, έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα. Οπότε αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι το καλύτερο δυνατό από την πλευρά μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία