Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με την πλάτη στον τοίχο

Δημοφιλή

Πολύ δύσκολα στον εαυτό του έβαλε ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε 2-0 στη Σόφια από τη Λέφσκι και πλέον καλείται να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης, προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Δικέφαλος υπέστη τον απόλυτο αιφνιδιασμό, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1΄, ενώ οι Βούλγαροι διπλασίασαν τα τέρματά τους πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο.

Η αναμέτρηση άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ καθώς μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα δέχθηκε το γκολ. Μια λάθος κεφαλιά επιστροφής του Κάργα έδωσε τον δικαίωμα στον Ουέλτον να βρεθεί σε θέση βολής και με σουτ να κάνει το 1-0 στο 1’.

Στο 19’ ο ανεβασμένος ψηλά Σάστρε δεν έκοψε με τάκλιν και στην αντεπίθεση που ακολούθησε ο Μπάρι έκανε με δυνατό σουτ το 2-0.

Στο β΄ ημίχρονο ο Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει, χάνοντας τελικά από τη Λέφσκι.

Λέφσκι: Μιχαϊλοφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Τσάμπερς, Γκάλτσεφ, Κράστεφ, Φαν Ντερ Κάαπ, Μιλάνοφ, Ρονάλντο (Πετκόφ 87’), Μπάρι (Χόλντερ 91′), Βέλτον (Μίτκοφ 90+).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα, Κάργας, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (Φιλίπε 71’), Αουγκούστο, Ντάντας (Κούρτιτς 57’), Αντρίγια (Κωνσταντέλιας 78’), Κουαλιάτα (Νάρεϊ 57’), Κούτσιας (Τόμας 71’).


Τελευταία νέα

Παγκόσμια διάκριση για Αμπέλ

Τους 50 κορυφαίους προπονητές που ξεχωρίζουν με την ικανότητες και το ταλέντο τους γνωστοποίησε η γνωστή ιστοσελίδα «Four Four...

Στην ίδια κατηγορία