Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με μια επιστροφή η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Τάισον Φρέντα να επιστρέφει στις προπονήσεις.

Από την άλλη, εκτός τέθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση, με τους Μιχαηλίδης, Σάστρε και Έκονγκ να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία πλησιάζει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου με απόλυτη συγκέντρωση δουλεύει για τον μοναδικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (01.03) ξεκίνησε με δουλειά στο passing game. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς παρέμεινε εκτός καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Οι Μιχαηλίδης, Σάστρε κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά.
Το Σάββατο (02.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία