Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με κεκτημένη ταχύτητα

Δημοφιλή

Tρεις ημέρες μετά τη μεταξύ τους κόντρα στον τελικό κυπέλλου, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε της Νέας Ιωνίας και για το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 27-21.

Για τις νικήτριες έπαιξαν οι Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 4, Μπατζαρακούδη 3, Μεντεσίδου, Βράνσιτς 3, Καραχαρίση, Τάκη, Σεβδίλη 2, Ζένελι 1, Νίκολιτς 2, Μποριζόφσκα 2, Γκρμπάβτσεβιτς 2, Αργυροπούλου, Μπουράτο 8, Αμβροσιάδου και Χριστοφόρις.

«Το ζητούμενο ήταν, τρεις μέρες μετά το νικηφόρο τελικό κυπέλλου, η ομάδα να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στο παιχνίδι του πρωταθλήματος» δήλωσε ο Δημήτρης Πελεκίδης στο acpaok.gr. Κι ο προπονητής του Δικεφάλου πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να φέρεις το μυαλό των παικτριών στο γήπεδο στις συνθήκες που θέλουμε, αλλά τα κορίτσια έχουν μεγάλη θέληση και εμπειρία. Ξέραμε ότι η Νέα Ιωνία θα ήθελε να αντιδράσει και να υπερασπιστεί την διαφορά των δύο τερμάτων, και μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς να έχουμε πίεση και άγχος. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε τον αγώνα πρωτίστως και στην συνέχεια να κυνηγήσουμε και τη διαφορά».

Προηγούμενο άρθροΚαι τώρα η Ευρώπη
Επόμενο άρθροΟ ΠΑΟΚ θα ξαναπάει ΟΑΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία