Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Και τώρα η Ευρώπη

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ επέβαλλε την ανωτερότητά του και επικράτησε χθες με 34-29 του Διομήδη Αργους για το πρωτάθλημα χάντμπολ.

Για τους νικητές έπαιξαν οι Γκίγκοφ, Δεληζάνος, Τσαμουρίδης 2, Παπάζογλου 4, Νικολαΐδης 2, Μέντουριτς 1, Αποστόλου 1, Μπάρμπας, Βαφείδης 1, Σεϊρεκίδης 11, Μανωλούδης 1, Καβουσανάκης, Τριανταφυλλίδης, Στογιάνοβιτς 4, Τζωρτζίνης 2 και Μισαηλίδης 5.

«Hταν ένα παιχνίδι το οποίο παίρνει πολύ καλό βαθμό επιθετικά, και πολύ κακό αμυντικά. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε, έχουμε 18 νίκες και μία ήττα. Τώρα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα, γιατί ταξιδεύουμε στην Ρουμανία, για το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι» δήλωσε ο Παναγιώτης Γούσιος στο acpaok.gr. Και ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να σχεδιάσουμε καλύτερα τα παιχνίδι κόντρα στην Μπαΐα Μάρε, να έχουμε όλη την εβδομάδα, αλλά έγινε η αναβολή του παιχνιδιού με τον Διομήδη και μπήκε εμβόλιμα. Έχουμε μία εικόνα από τους Ρουμάνους, ωστόσο λόγω του παιχνιδιού με τον Διομήδη επικεντρωθήκαμε εκεί, αφού τα βλέπουμε όλα ξεχωριστά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία