Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με 29 παίκτες στο Τέχελεν!

Δημοφιλή

Ο πρώτος κύκλος προπονήσεων ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (01.07) στη Νέα Μεσημβρία. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου πλέον ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Ολλανδία και το Τέχελεν, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση, με ασκήσεις και διαδρομές σε υψηλή ένταση καθώς και παιχνίδι 5 Vs 5 σε μικρό χώρο.O Φιλίπε Σοάρες έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Η κατάσταση του Πορτογάλου θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (03.07) στην Ολλανδία.

Οι παίκτες που θα συμμετέχουν στην αποστολή για το Τέχελεν είναι αναλυτικά οι:

Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Σάστρε, Λύρατζης, Ίνγκασον, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Νάρεϊ , Ρικάρντο, Κανίς, Π. Τζίμας, Βρακάς, Αν. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Γκορντεζιάνι, Γιαξής.

*Ο Ίνγκι Ίνγκασον θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Τρίτη (04.07), ενώ ο Στέφαν Σβαμπ δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή, λόγω προσωπικού ζητήματος, αλλά θα βρίσκεται στην Ολλανδία τη Δευτέρα (03.07).

Η ομάδα την Κυριακή (02.07) έχει ρεπό κι αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (03.07) από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

πηγή: paokfc.gr


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία