Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάρτεν Φαν Χάρντερεν στη FORZA: «Ήρθα για το… μεγάλο τρόπαιο!»

Δημοφιλή

Κουβαλώντας μεγάλη εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, ο Μάρτεν Φαν Χάρντερεν εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, με στόχο τους τίτλους. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στου Ρέντη, ο Ολλανδός ακραίος μιλά στη FORZA για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα και τον Δικέφαλο, βάζοντας ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα!

Τι σου άφησε το πρώτο κομμάτι της σεζόν;

«Μόλις δύο εβδομάδες πριν από το Σούπερ Καπ είχαμε κάποιες αλλαγές στην ομάδα, και γενικότερα είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, κυρίως λόγω των προβλημάτων τραυματισμού. Πιστεύω ότι παίζαμε καλά σε αρκετά παιχνίδια, αλλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε, λόγω και των απουσιών. Κερδίσαμε κάποια παιχνίδια σερί, ωστόσο χάσαμε στα ντέρμπι».

Τι άλλαξε και τελικά φτάσατε στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ;

«Κάναμε μερικές αλλαγές στην ομάδα, ξέρουμε ότι στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό αρκετά, και στον ΠΑΟΚ γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Από την αρχή είχαμε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Ο τελικός ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, μπορούσε να πάει και στις δύο ομάδες, αλλά ήμασταν καλύτεροι στο πέμπτο σετ και καταφέραμε να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, αλλά και το, ιστορικά πρώτο, Σούπερ Καπ για τον ΠΑΟΚ».

Η κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν, θεωρείς ότι μπορεί να σας δώσει το έναυσμα για ακόμα περισσότερα τρόπαια;

«Ήταν κάτι σημαντικό για εμάς, για τους παίκτες και το σταφ. Αποτέλεσε μια μεγάλη επιβεβαίωση πως έχουμε την ποιότητα και βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο κερδίζει κάτι, κι εγώ προσωπικά ήρθα στην Ελλάδα  για να παλέψω για όλους τους τίτλους».

Ποιος ο στόχος σου για τη συνέχεια της σεζόν;

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ με στόχο να κατακτήσω όλες τις διοργανώσεις, αλλά κυρίως το μεγάλο τρόπαιο! Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο στόχος μου είναι αυτός. Έχω κερδίσει το πρωτάθλημα στη Γερμανία, στην Τουρκία κι αυτό θέλω να πετύχω και στην Ελλάδα. Με τον ΠΑΟΚ έχουμε όλα τα φόντα για να το πετύχουμε αυτό, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα».

Τι έχεις ξεχωρίσει από την ως τώρα παρουσία σου στον ΠΑΟΚ;

«Μου αρέσει η κουλτούρα του συλλόγου. Οι φίλαθλοι είναι υποστηρικτικοί, αλλά και απαιτητικοί. Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και νιώθω ότι η ομάδα θέλει και μπορεί να παλεύει για να κατακτά τίτλους. Ήμουν επτά χρόνια στην Ιταλία, στο υψηλότερο επίπεδο, και θέλω να δείξω εδώ την εμπειρία και την ποιότητα μου».

Έχεις ζήσει σε αρκετές διαφορετικές χώρες. Πως σου φαίνεται η ζωή στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη;

«Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα θετικά της χώρας σας. Μου αρέσει πραγματικά η νοοτροπία των ανθρώπων. Είναι βοηθητικοί, ακόμα κι αν δεν μιλάς τη γλώσσα, προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να σε βοηθήσουν. Για παράδειγμα, μένω κοντά στο γήπεδο της Τούμπας, κι όλος ο κόσμος μου μιλάει, αναγνωρίζει ότι παίζω στον ΠΑΟΚ. Επίσης, η Θεσσαλονίκη είναι μια ιδιαίτερη πόλη. Έχει θάλασσα, και βουνά σε κοντινή απόσταση. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, το συγκρίνω με αυτό της Ιταλίας».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Μου αρέσει να περνάω τον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμενος με την ηλεκτρονική μουσική, είναι ένα χόμπι μου. Παράλληλα έχω ξεκινήσει μια μικρή εταιρία με τον αδερφό μου, αν και για τη ώρα η πρώτη προτεραιότητα μου είναι το βόλεϊ, και θα ήθελα να παραμείνω σε αυτό και μετά το τέλος της καριέρας μου. Ωστόσο, με ιντριγκάρει να ασχοληθώ και με το κομμάτι του Dj».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία