Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μάρκος Αντόνιο: Περιμένοντας την… εσωτερική μεταγραφή

Δημοφιλή

Δεν κρύβω ότι έχω μεγάλη απορία να δω επιτέλους στο γήπεδο με την ασπρόμαυρη φανέλα τον Μάρκος Αντόνιο. Τεράστια απορία. Όχι, γιατί δεν ξέρω ποιος είναι. Κυρίως, επειδή ξέρω ποιος είναι!

Επίσης ξέρω ότι η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ τον έχει σε τεράστια εκτίμηση. Τον θεωρεί κάτι σαν τζόκερ. Τον μοναδικό κεντρικό χαφ, που μπορεί να φτιάξει δίδυμα με όλους τους άλλους μέσους του ρόστερ και να παίξει με μεγαλύτερη ή λιγότερη επιτυχία στο «6», στο «8», αλλά και στο «10».

Ναι, είναι μικρός στο δέμας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να τα βάλει με θηρία και να ανταποκριθεί απόλυτα τόσο στις απαιτήσεις του Champions League με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά και σε αυτές της Serie A με την Λάτσιο.

Ο… Μαρκαντώνης θα είναι κάτι σαν εσωτερική μεταγραφή μέσα στην σεζόν. Όπως όλοι οι νεοφερμένοι θα χρειαστεί χρόνο και χώρο για να βρει ρόλο και να ενσωματωθεί πλήρως στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, όμως αν κοιτάξει κανείς το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος του 2023, θα δει 5 παιχνίδια (Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης Κηφισιά, Λαμία και ΟΦΗ) στα οποία ο ΠΑΟΚ λογικά θα έχει κυριαρχικό ρόλο στο γήπεδο και θα έχει την «πολυτέλεια» να ρίξει μέσα και τον Βραζιλιάνο, ο οποίος μπορεί να κάνει ακόμα πιο ποιοτικό το παιχνίδι του Δικεφάλου.


Τελευταία νέα

Χαμηλότερη τιμή για την Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo Tonale στην έκδοση Sprint έχει πλέον εισαγωγική τιμή €39.500, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και μηδενική χρέωση...

Στην ίδια κατηγορία