Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Να δούμε τους αγώνες σαν τελικούς»

Δημοφιλή

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, με τον Ρουμάνο τεχνικό να σημειώνει πως όλα τα ματς είναι τελικοί.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Είναι θετικό ότι ξέρουμε από τώρα τους πιθανούς μας αντιπάλους κι έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες. Πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και να φροντίσουμε ώστε να φτάσουμε στην έναρξη της σεζόν με τη μέγιστη συγκέντρωση και φυσικά τη θέληση να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο σήμερα δεν μπορείς να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, διότι αν δεν είσαι προσεκτικός θα σου κάνει ζημιά. Πρέπει να δούμε τους δύο αγώνες ως τελικούς. Γενικά αυτή τη σεζόν πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε μέσα κι έξω από το γήπεδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέα αποκάλυψη για την δολοφονία Λυγγερίδη: Οι εκβιασμοί και η δράση των αρχιχούλιγκαν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του αστυνομικού...

Στην ίδια κατηγορία