Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λημνιάτης: «Δικαιούμασταν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Νέα ήττα για τον ΠΑΟΚ mateco στην Πυλαία, αφού έχασε από το Μαρούσι με 79-85 για την 13η αγωνιστική της Basket League.

Ο κόουτς του Αμαρουσίου, Γιώργος Λημνιάτης, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη νίκη της ομάδας του και τον τρόπο που αυτή ήρθε επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «θέλαμε να βάλουμε μία έξτρα πίεση στον ΠΑΟΚ» ενώ ξεκαθάρισε πως Έλβαρ Φρίντριξον και Άντριου Χάρισον έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καλή χρονιά με υγεία. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Είχαμε συζητήσει μεταξύ μας δικαιούμαστε μια μεγάλη νίκη σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας. Δεν το κάναμε με την ΑΕΚ, αλλά το πετύχαμε εδώ. Δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε πίστη σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Ξέραμε ότι η ήττα με την Τόφας ήταν σημαντική για τον ΠΑΟΚ, γιατί θα έδειχνε αντίδραση. Θέλαμε να είμαστε κοντά για να βάλουμε έξτρα πίεση στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω κοιτάξει αναλυτικά τους αριθμούς. Έχουμε τελειώσει το παιχνίδι με 66% στο δίποντο και 20 ασίστ. Δείξαμε την προσωπικότητά μας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Χάσαμε τον Μπρίσκοου στο τέλος, αλλά μείναμε δυνατοί και πετύχαμε τη νίκη. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Τόφας».

Για τα κλειδιά του αγώνα:

«Ξέραμε ότι ο Σμιθ έχει φύγει. Ο κύριος εκφραστής από την περιφέρεια είναι ο Φρίντρικσον και θέλαμε να τον περιορίσουμε. Πήρε προσπάθειες και κράτησε το προβάδισμα. Με τον Χάρισον είχαμε θέμα. Είναι περισσότερο εκτελεστής. Η συνέπεια και ο χαρακτήρας που δείξαμε είναι στα κλειδιά του αγώνα. Η νίκη είναι καθαρά των παικτών και το δικαιούμασταν. Η ταπεινότητα είναι σημαντική, δεν μπορούμε να συζητάμε από τώρα για κάτι παραπάνω».


Τελευταία νέα

Έχεις FORZA και την Κυριακή!

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (27/4) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται με αποκαλυπτικό...

Στην ίδια κατηγορία