Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λίγες ώρες ξεκούραση για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Έχοντας «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρώτη θέση του 7ου ομίλου του UEFA Europa Conference League κατόπιν της εκτός έδρας επικράτησης επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-2 ο ΠΑΟΚ εν μέσω της νέας του απαιτητικής πίστας με το γνωστό ταμπλό Ελλάδα-Ευρώπη μετατοπίζει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις και στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (04/12) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Αναμφίβολα το εξαιρετικής σημασίας διπλό στη Γερμανία προκάλεσε ιδιαίτερη ικανοποίηση εντός «ασπρόμαυρων» δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια -ωστόσο- πλέον ανήκει στο παρελθόν, με την επόμενη ημέρα να επιφυλάσσει «στροφή» στην Ελλάδα.

Άξιο αναφοράς πως το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να χορηγεί μία ημέρα ξεκούρασης στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του πριν τον κύκλο προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στους Φθιώτες στην Τούμπα. Βασική επισήμανση δε πως η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (2/12) με τους ασπρόμαυρους να δίνουν εκ νέου «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία