Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μίλησε για το Copa Africa ο Εκόνγκ

Δημοφιλή

Σημαντικές δηλώσεις παραχώρησε ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός κατά τη διάρκεια αυτών έδειξε πως δεν είναι σίγουρη η παρουσία του στο Copa Africa, παρά το γεγονός πως πριν μερικούς μήνες το θεωρούσε δεδομένο.

«Είχαμε μιλήσει γι’ αυτό με τον ΠΑΟΚ όταν ήρθα εδώ, επειδή εκείνη την εποχή ήμουν ο αρχηγός της Εθνικής μου. Τους είπα δουλέψαμε πολύ σκληρά ως ομάδα για να προκριθούμε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής», αναφέρει σε ένα σημείο της συνέντευξης. Παρόλα αυτά στην πορεία κάνει αναφορά στο θέμα που έχει προκύψει με τον ίδιο και τον προπονητή και πως πλέον δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή.

Αναλυτικά όσα υπογράμμισε:

«Είναι γνωστό ότι είχαμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα με τον ΠΑΟΚ όταν ήρθα εδώ. Εκείνη την εποχή ήμουν ο αρχηγός των Super Eagles της Νιγηρίας. Τους είπα δουλέψαμε πολύ σκληρά ως ομάδα για να προκριθούμε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και πως φυσικά, είναι το όνειρό μου να πάω εκεί και να κερδίσω το τρόπαιο με την χώρα μου, οπότε ο ΠΑΟΚ γνώριζε την κατάσταση μου.

Τους τελευταίους μήνες, ήμουν σε κατάσταση όπου έπρεπε να ξανασκεφτώ τα πάντα. Το να πάω στο Copa Africa θα είναι μια μεγάλη θυσία, λόγω και του πόσο καλά πηγαίνουν τα πράγματα στην ομάδα μου.

Θα ήθελα να βρεθώ στο τουρνουά, αλλά θα πρέπει να νιώσω την εκτίμηση που ένιωθα και φυσικά να με καλέσουν στην εθνική οπότε θα το δούμε, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για τον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και μετά θα δούμε τι θα συμβεί».


Τελευταία νέα

Η παραδοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το άδοξο φινάλε της σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και για τον τραυματισμό που...

Στην ίδια κατηγορία