Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε προετοιμασία το πόλο σε άνδρες και γυναίκες

Δημοφιλή

Στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο πραγματοποίησε χθες (29/8) την πρώτη του προπόνηση για την φετινή σεζόν, το τμήμα ανδρών πόλο του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα απαιτητική σεζόν, στην οποία θα περιλαμβάνεται και η πρόκληση της Ευρώπης.

Οι αθλητές του, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, έπιασαν δουλειά στο νερό, με το πρόγραμμα να έχει κυρίως έμφαση στην φυσική κατάσταση, ενώ υπήρξε μία πρώτη επαφή με την μπάλα.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε μόνο ο Γέσι Κούπμαν, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Έναρξη προπονήσεων και για το γυναικείο τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, καθώς και τις υποδομές, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Αυγούστου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Οι αθλήτριες πόλο του Δικεφάλου, προπονήθηκαν για πρώτη φορά για τη σεζόν 2022-2023, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με χαμόγελα.

Οι Αδερφοί Νικολαΐδη, ο έφορος, Τάσος Πετρίδης, ο προπονητής, Πάνος Βέργος, καλωσόρισαν όλες τις αθλήτριες στην προετοιμασία, και στη συνέχεια τους ευχηθήκαν μία χρονιά γεμάτη με επιτυχίες.

Έπειτα, οι αθλήτριες χωρίστηκαν σε γκρουπ, ανάλογα με την ηλικιακή τους ομάδας, και ξεκίνησαν την προπόνηση, η οποία είχε έμφαση μόνο στην φυσική κατάσταση, με διαρκείς «κούρσες» στην πισίνα.


Τελευταία νέα

Η Οργάνωση γύρω από τον Ολυμπιακό

Η προηγούμενη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την προσπάθεια της Αστυνομίας να συλλάβει δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που κατηγορούνται για συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία