Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άνοιξε η κουβέντα για την διακοπή του Μουντιάλ στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μια μεγάλη ιδιαιτερότητα έχει η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά , μιας και το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Κατάρ, θα κόψει στη μέση τα ευρωπαϊκά (και όχι μόνο) πρωταθλήματα. Έτσι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει τις επαφές και τις συζητήσεις για τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα, κατά τη διάρκεια της διακοπής που θα διαρκέσει περίπου ενάμιση μήνα!

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική Super League θα διακοπεί μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, που είναι ορισμένη για το διήμερο 12-13 Νοεμβρίου (ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΝΠΣ Βόλο). Στον Δικέφαλο έχουν ανοίξει τον «φάκελο» της επικείμενης διακοπής και εξετάζουν το ενδεχόμενο να διεξαχθεί μια μίνι προετοιμασία στο εξωτερικό, σε χώρα που τόσο οι κλιματικές συνθήκες, όσο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, θα είναι οι κατάλληλες για να τον φιλοξενήσουν.

Παράλληλα ίσως αποφασιστεί να διοργανωθούν και κάποιες φιλικές αναμετρήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Τούμπα, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία του συνόλου των «ασπρόμαυρων», ενόψει της επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 21-22 Δεκεμβρίου, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά τον δεύτερο γύρο από το Αγρίνιο, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία