Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ξεκινά την προετοιμασία του για Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ξεκινά αγωνιστική εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική των Play off της Super League.

Λίγες ημέρες ξεκούρασης είχαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στη διάθεσή τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το προπονητικό επιτελείο έδωσε έξτρα μέρες άδειας στους παίκτες, προκειμένου να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους και να επιστρέψουν δριμύτεροι στις υποχρεώσεις τους. Η ομάδα επιστρέφει και πάλι στις προπονήσεις σήμερα (25/3), ωστόσο οι διεθνείς θα απουσιάζουν από την πρώτη συγκέντρωση της εβδομάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει ένα… γεμάτο ιατρικό δελτίο, αφού σε αυτό βρίσκονται τα ονόματα των Μπάμπα, Οζντόεφ, Τροστ-Έκονγκ και Σάστρε. Οι τρεις πρώτοι ακολουθούν θεραπεία καθημερινά, ενώ ο Ισπανός ακραίος οπισθοφύλακας κάνει αγώνα δρόμου για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Στον αντίποδα, μία έξτρα λύση στα στόπερ έρχεται να δώσει ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και τίθεται στη διάθεση του προπονητή. Οι «ασπρόμαυροι» θα ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις από το απόγευμα, με το «ραντεβού» να ορίζεται στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H… αντεπίθεση του ΠΑΟΚ (pic)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και από την Δευτέρα του...

Στην ίδια κατηγορία