Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κρίνεται του Παμλίδη ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Προετοιμασίας συνέχεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (14/01) με φόντο τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας να διαχειριστεί αρκετές απουσίες δεδομένου πως ήδη τίθενται εκτός διάθεσης του Μιχάλη Γρηγορίου οι δανεικοί των «ασπρόμαυρων», Μάριος Τσαούσης και Παναγιώτης Τζίμας, εξαιτίας του αριθμού καρτών που έχουν αντικρύσει.

Όπως επισήμανε η τοπική ομάδα των Ιωαννίνων «στην προηγούμενη προπόνηση ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη απουσίασε ο Παμλίδης» δεδομένου πως αποκόμισε σκίσιμο στη γάμπα και μένει να διασαφηνιστεί η αγωνιστική του ετοιμότητα με φόντο το ματς με τον ΠΑΟΚ. Από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα στην παρούσα φάση δίνουν έμφαση κυρίως στην ανάλυση του αντιπάλου με σχετικά video, ενώ στο «κάδρο» βρίσκεται και η αμυντική με την επιθετική τακτική, ανανεώνοντας το «ραντεβού» στις προπονήσεις το μεσημέρι της Παρασκευής (12/01).

Προερχόμενος από νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης γίνεται αντιληπτό πως στο στρατόπεδό του υπάρχει ικανοποίηση και ψυχολογία με φόντο την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου αναμένεται να ψάξει τις στιγμές του προκειμένου να αποσπάσει κάποιον βαθμό στη βαθμολογική κατάταξη της Stoiximan Super League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παγκόσμια διάκριση για Αμπέλ

Τους 50 κορυφαίους προπονητές που ξεχωρίζουν με την ικανότητες και το ταλέντο τους γνωστοποίησε η γνωστή ιστοσελίδα «Four Four...

Στην ίδια κατηγορία