Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Λέο Μάτος!

Δημοφιλή

Ο Λέο Μάτος μετά από μια σπουδαία και τεράστια καριέρα, αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να μείνει στο άθλημα από άλλα πόστα.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ συνδύασε την καριέρα του με τις μεγάλες στιγμές του Δικεφάλου των τελευταίων ετών, με αποκορύφωμα την 2018/19, όπου η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κατέκτησε το μοναδικό Νταμπλ της ιστορίας, όντας Αήττητος Πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο Μάτος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, που είναι αυτός σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε και ευχαρίστησε το ποδόσφαιρο για όλα όσα του προσέφερε.

Δείτε αναλυτικά:

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο, ευχαριστώ το ποδόσφαιρο που μου έδωσε τόσα πολλά, που μου έδωσε το προνόμιο να δω τον κόσμο, να ζω σε υπέροχα μέρη και να γνωρίσω απίστευτους ανθρώπους που με βοήθησαν σε αυτά τα 20 χρόνια καριέρας ως επαγγελματίας αθλητής.

Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, αγωνίστηκα, υπερέβαλα ορισμένες στιγμές, χαμογέλασα, έκλαψα… Κοιτάζω πίσω και δεν μετανιώνω για τίποτα.
Είμαι σίγουρος ότι έκανα τα πάντα για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τα πεθερικά μου και ιδιαίτερα τη γυναίκα μου που με βίωσε και με βοήθησε ανά πάσα στιγμή. Ευχαριστώ!!»

Δείτε το ποστάρισμα:


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία