Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Κοτάρσκι: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ακόμη μία καλή εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα» πραγματοποίησε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ιδιαίτερο παιχνίδι ήταν το χθεσινό (10/8) για τον νεαρό τερματοφύλακα, καθώς αγωνίστηκε μπροστά στα μάτια των συμπατριωτών του για πρώτη φανέλα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κοτάρσκι αποτέλεσε πόλο έλξης για τους Κροάτες δημοσιογράφους, οι οποίοι θέλησαν να κάνουν ερωτήσεις στον 23χρονο συμπατριώτη τους. Φυσικά, η πρώτη ερώτηση αφορούσε την ατμόσφαιρα της Τούμπας, με τον Κοτάρσκι να αναφέρει πως η Χάιντουκ θα ζήσει μία «κόλαση» στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι πάντα ωραίο να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο, εμείς συνήθως παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Έχουμε συνηθίσει. Και στην Θεσσαλονίκη, η Χάιντουκ θα ζήσει την… κόλαση της Τούμπας. Οι οπαδοί μας δημιουργούν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους».

Για την έκβαση του αγώνα, ανέφερε:

«Ανταποκριθήκαμε σαν ομάδα καλά, είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού τους και γνωρίζαμε πως στην έδρα τους θα δείξουν ένα πιο επιθετικό πρόσωπο».

Επιπροσθέτως, μίλησε για πρώτη φορά για τα μεταγραφικά σενάρια που τον συνέδεσαν με την Μπάγερν Μονάχου:

«Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία. Με εμπιστεύθηκε σε νεαρή ηλικία και μου το έδειξε έμπρακτα. Από την πλευρά μου, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.


Τελευταία νέα

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για Μουλέκα»

Φερόμενη πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ στον επιθετικό της Μπεσίκτας, Τζάκσον Μουλέκα, όπως μεταδίδει την τελευταία ώρα ο Τύπος της...

Στην ίδια κατηγορία