Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κωνσταντέλιας: «Μπορώ να κάνω και άλλα… χίλια πράγματα, που θα φανούν στο μέλλον»

Δημοφιλή

Πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα ήταν ο Κωνσταντέλιας, που ήταν αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά:

Για την κατάστασή του: «Είμαι καλά, με πάτησε λίγο άσχημα, μου ζήτησε συγγνώμη, όλα καλά. Όλοι πήγαμε πολύ καλά, το σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις πόντους. Δουλεύουμε καθημερινά, θέλουμε όλοι να νικάμε, είμαστε τέτοιοι χαρακτήρες και δώσαμε το παν για να πάρουμε το τρίποντο. Χαίρομαι που βοηθώ την ομάδα περισσότερο, δεν είναι ότι τρελαίνομαι όταν βάζω γκολ, μ’ αρέσει να δίνω και ασίστ, αλλά θέλω να βοηθάω την ομάδα».

Για τη σχέση του με τον Λουτσέσκου: «Είμαστε πολύ καλά, μπορεί να υπάρχουν κάποιες… κρίσεις στη σχέση μας αλλά ξαναφτιάχνει!»

Για τα τελειώματά του: «Δεν με απασχολούν οι κριτικές, εγώ δουλεύω καθημερινά, μπορώ να κάνω και άλλα χίλια πράγματα που θα φανούν στο μέλλον».

Για τη συνεργασία του με τον Τάισον: «Έχει την ίδια νοοτροπία με μένα, χαίρομαι το ποδόσφαιρο μαζί του, μαθαίνω πολλά πράγματα από αυτόν».

Για τον πανηγυρισμό: «Είναι Black Panther και κάτι άλλο που δεν μπορώ να πω…».

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου: «Ότι ο Νάσμπεργκ είναι ΜVP αλλά και εγώ πως πήγα πολύ καλά».

Για το θέμα της μη κλήσης του στην Εθνική: «Αυτά είναι επιλογές του προπονητή, εγώ δεν μπορώ να ξέρω, αυτός ξέρει ποιους θα πάρει και γιατί. Εγώ είμαι πρόθυμος οποιαδήποτε στιγμή να πάω».


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία