Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κωνσταντέλιας και Αν. Ζίβκοβιτς κοντράρονται για ένα βραβείο (video)

Δημοφιλή

Mια απίθανη έμπνευση του Γιάννη Κωνσταντέλια και δύο γκολάρες του Αντρίγια Ζίβκοβιτς διεκδικούν την ψήφο των φίλων του ΠΑΟΚ, για το κορυφαίο «ασπρόμαυρο» τέρμα του Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Πρώτη υποψηφιότητα αυτή του Γιάννη Κωνσταντέλια . Ο Mr.Breeze με ένα άκρως εντυπωσιακό γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα παλέψει για μια ακόμα ατομική διάκριση. Στο 93ο λεπτό ο Τσιντώτας βγήκε εκτός μεγάλης περιοχής για να προλάβει τον Σαμάτα , η απομάκρυνση του όμως βρήκε ως αποδέκτη τον Έλληνα μέσο.

Ο Κωνσταντέλιας δεν το σκέφτηκε, εκτέλεσε με τη μία από απόσταση σχεδόν 35 μέτρων και με μια υπέροχη λόμπα έκανε το 0-2.Απέναντι στον Κωνσταντέλια θα βρεθεί ο Zile.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θέτει διπλή υποψηφιότητα για το βραβείο με δύο εντυπωσιακά τέρματα. Ο Σέρβος κόντρα στον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε με τον κατάλληλο τρόπο μία υπέροχη ομαδική προσπάθεια. Ο Όττο έκλεψε στο χώρο του κέντρου. Α.Ζιβκοβιτς, Τάισον και Όττο συνεργάστηκαν άψογα, ο τελευταίος έκανε μία γλυκιά σέντρα, βρήκε τον Σέρβο και αυτός με ένα γυριστό στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1.Ο Zile ήταν εκ των πρωταγωνιστών και κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο εξτρέμ του Δικεφάλου μπήκε ως αλλαγή στο 63ο λεπτό και 10 λεπτά αργότερα ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της ανατροπής. Ο Οζντόεφ έστρωσε στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή και αυτός με ένα εντυπωσιακό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στην εστία του Τσάβες για το 1-2 του Δικεφάλου.

Μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας γκολ, πατώντας ΕΔΩ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε -για την προ έξι χρόνων φονική φωτιά στο Μάτι-ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της...

Στην ίδια κατηγορία