Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κομβικό παιχνίδι στο PAOK Sports Arena

Δημοφιλή

Για την 21η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena, το Μαρκόπουλο.

Δύο «στροφές» πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος ψάχνει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, προκειμένου να μπει στις «μάχες» των προημιτελικών της Volley League γυναικών με ανεβασμένη ψυχολογία. Το σύνολο του Θάνου Τερζή βρίσκεται στην έκτη θέση με 26 βαθμούς σε 20 παιχνίδια.

Απέναντί του, το Μαρκόπουλο, το οποίο την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Θήρας, και ανέβηκε στην όγδοη θέση με 24 βαθμούς σε 20 παιχνίδια.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στο Μαρκόπουλο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, δήλωσε επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αύριο έχουμε ένα σημαντικό και κομβικό παιχνίδι, με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Θελουμε παρά πολύ τη νίκη ώστε να εδραιωθούμε στα πλέι-οφ. Τα κορίτσια το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ομάδα και κόσμος έγιναν… ένα! (pics)

Τρομερές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο φινάλε του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος έβγαλε ψυχή και σφυγμό έχοντας «καρπωθεί»...

Στην ίδια κατηγορία