Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κοκκινάκης: «Δίψα για νέους τίτλους»

Δημοφιλή

Παίρνοντας τη σκυτάλη μετά τον Γιάννη Τακουρίδη που τοποθετήθηκε στο χθεσινό (24/01) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και στην κατάκτηση του Super Cup από πλευράς «ασπρόμαυρων», τη σκυτάλη πήραν οι Μενέλαος Κοκκινάκης και Μάρκος Γιαλιώτος παραχωρώντας συνέντευξη στην ΕΡΤ3. «Ο ΠΑΟΚ δείχνει μια μαχητικότητα τις στιγμές που κρίνονται οι τίτλοι» επισημάνθηκε μεταξύ άλλων, με τους δύο παίκτες του Δικεφάλου να εμφανίζονται άκρως αισιόδοξοι ενόψει συνέχειας.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης είπε:

«Το κράτησα με εντολή της διοίκησης (σ.σ. γέλια). Ο ΠΑΟΚ χτίζει την δική του ιστορία, ήταν το πρώτο και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα Super Cup. Από εκεί και πέρα προχωράμε έχουμε και άλλους στόχους. Το μέλλον ίσως είναι ακόμη καλύτερο για εμάς.

Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, ο ΠΑΟΚ δείχνει μια μαχητικότητα τις στιγμές που κρίνονται οι τίτλοι. Εννοείτε είναι μπροστά μας ακόμη τρεις τίτλοι, είμαστε μέσα στους στόχους μας. Αυτός ο τίτλος εύχομαι να μας κάνει να διψάσουμε ακόμη περισσότερο για τους επόμενους και να είμαστε ακόμη πιο καλοί και ανταγωνιστικοί στη συνέχεια».

Ο Μάρκος Γαλιώτος με την σειρά του πρόσθεσε:

«Ήταν πάρα πολύ όμορφη εμπειρία, παίξαμε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι, κέρδισε ο καλύτερος και συνεχίζουμε. Σίγουρα υπάρχει ένα βάρος, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Μακάρι να μείνω αν συνεχίσουμε την δουλειά μας και πάνε όλα καλά.

Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ δεμένη ομάδα, μπήκα απευθείας στο κλίμα της ομάδας, είμαστε πολύ δεμένοι και έχουμε μαχητικότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι Πασχαλιάτικες ευχές από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ (pic)

Το δικό τους ευχετήριο μήνυμα έστειλαν, μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρούν στα social media, οι οργανωμένοι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία