Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στην τελική ευθεία για Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ντέρμπι κορυφής έχει το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Super League, με τον ΠΑΟΚ να προετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη» στο γήπεδο της Τούμπας. Ακόμη ένα παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία του κόσμου, καθώς τα μέτρα, τα οποία επέβαλε η κυβέρνηση, δεν επιτρέπουν τους φιλάθλους στις κερκίδες. Έτσι, ο Δικέφαλος θα αναγκαστεί να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (28/1, 20:30) δίχως τον κόσμο του.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και η προσοχή όλων στρέφεται στο σημαντικό κυριακάτικο ματς. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος παραμένει στα «πιτς» τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο Πορτογάλος αρχηγός ακολουθεί καθημερινά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ενσωματωθεί στο ρόστερ ο Αλι Σαμάτα. Ο Τανζανός επιθετικός επιστρέφει στη βάση του, μετά το πέρασμά του από το Copa Africa, εκεί όπου η Τανζανία αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαμάτα αποκόμισε έναν τραυματισμό στο τελευταίο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, ο οποίος όμως δεν εμπνέει ανησυχία. Το σημερινό (26/1) πρόγραμμα του Δικεφάλου περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία