Κλειστά χαρτιά από Θόρουπ

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Συγκρατημένος ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Τζες Θόρουπ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

«Μπαίνοντας στον όμιλο δεν τα πήγαμε άσχημα, έχουμε δύο νίκες και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Θα είναι λίγο δύσκολο να κατακτήσουμε την 1η θέση, αλλά δεν έχει χαθεί ακόμη. Όλα θα εξελιχθούν από το αυριανό παιχνίδι. Όλα είναι εφικτά κι εκτός από τους νέους παίκτες, έχουμε κι έμπειρους που θα δείξουν τον καλό τους εαυτό αύριο» ανέφερε αρχικά, και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε. Παρά το γεγονός ότι συναντήσαμε και κάποιες δυσκολίες κόντρα στη Σλόβαν, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα».

Οσο για την παρουσία του Ζέκα στην αποστολή, υπογράμμισε: ««Ο Ζέκα παρά τον τραυματισμό του ήταν παρών σε όλα τα παιχνίδια μας και μία φορά ήταν κι αρχηγός, παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματίας. Απολαμβάνει να είναι με την ομάδα, μου ζήτησε αν μπορεί να έρθει και στην Ελλάδα μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό ότι είναι μέρος της ομάδας».

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο