Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πασχαλάκης: «Όταν είμαι καλά δεν φοβάμαι τίποτα!»

Δημοφιλή

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Κοπεγχάγη.

Ο Έλληνας πορτιέρο ανέφερε πως  όταν είναι καλά δεν φοβάται τίποτα ενώ σημείωσε ότι έχει ακόμα δρόμο για την ανανέωση του συμβολαίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι τελικός ο αγώνας με την Κοπέγχαγη:

«Είναι ένα ματς που το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Δεν το βλέπουμε ως τελικό, αλλά ως ένα πολύ σημαντικό. Είμαστε καλό επίπεδο».

Για την ανάδειξη του ως κορυφαίο του Σεπτέμβρη και τα γκολ που δέχεται:

«Καλώς ή κακώς δεν μετρά το χθες. Μετρά το τώρα. Μετρά το σήμερα. Αυτό ήταν τον Σεπτέμβρη. Είναι θέμα συγκέντρωσης τα γκολ. Ο κόουτς εξήγησε τα λάθη που γίνονται. Για εμένα πρέπει να ξεκινήσουμε να λειτουργούμε με περισσότερη σοβαρότητα.

Για τη γεμάτη Τούμπα και την επιστροφή του κόσμου:

«Ήταν καλύτερη η Τούμπα από τα προηγούμενα ματς. Θέλουμε κι άλλο κόσμο κι άλλα άτομα να είναι κατάμεστη. Όταν η Τούμπα είναι γεμάτη είναι σα να έχουμε έναν 12ο παίκτη».

Για το αν τον αγχώνει το περιβραχιόνιο:

Περισσότερες οι απαιτήσεις ναι. Θέλω να είμαι αντάξιος των απαιτήσεων. Περισσότερο άγχος φυσικά. Έχουμε τον Αντρέ και τους υπόλοιπους αρχηγούς που μου το κάνουν πιο εύκολο».

Για την ποδοσφαιρική του άνοδο και το αν υπάρχουν επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Σίγουρα να πάμε πίσω και να αναφέρουμε ότι στα μέσα της περσινής σεζόν έγινε αλλαγή προπονητή και με βοήθησε αυτό. Άρχισα να βελτιώνομαι γιατί είχα πέσει. Ευχαριστώ τον Πάμπλο για την καλή χημεία και επικοινωνία. Όταν είμαι καλά δεν φοβάμαι τίποτα. Όταν είμαι καλά και ψυχολογικά. Μου δόθηκε το ελεύθερο να κάνω αυτά που ξέρω και να αποφορτίζεται η πίεση. Έκλεισε χαρούμενα η περσινή σεζόν. Φέτος είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ξέρω τι θέλει από μένα. Όλη η πίεση που δημιουργείται απορροφάται από τον κύριο Λουτσέσκου. Νιώθω όμορφα και δεν έχω άγχος. Έχουμε χρόνο ακόμα για το συμβόλαιο. Είναι νωρίς, έχουμε αρκετά παιχνίδια για να αποδείξουμε κι άλλα πράγματα. Μακρύς ο δρόμος,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ομαδική δηλητηρίαση στον ΠΑΟΚ

Σε αναβολή φαίνεται να οδηγείται o πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού την αποστολή των...

Στην ίδια κατηγορία