Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Κλείδωσε» μία θέση για τα προκριματικά του Champions League

Δημοφιλή

Σαν σήμερα (16/5) και πριν από 19 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να «σφραγίσει» ένα εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Μαίου του 2004 ο Δικέφαλος κέρδισε εντός έδρας την Χακληδόνα με σκορ 2-1, για την 29η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρους μέρους οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Χάγκαν με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, για το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη.

Στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης η Χαλκηδόνα ισοφάρισε, χάρις σε τέρμα του Μανουσάκη.

Ο Δικέφαλος δεν πτοήθηκε και μόλις δέκα λεπτά αργότερα ανέκτησε το προβάδισμα. Ο Γιασεμάκης έβγαλε μία μπαλιά και Σπάσιτς με σουτ στην κίνηση, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ατματσίδης, Βόκολος, Καρυπίδης, Μαλαδένης, Κούτσης (84′ Μάρκος), Καραδήμος, Φουτσίνι (80′ Εγκωμίτης), Αμαφούλε (53΄Σπάσιτς), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης, Χάγκαν.
Χαλκηδόνα (Γιώργος Παράσχος): Έμπεντε, Κατεμής, Γελαδάρης, Ντάγκας, Μικές, Παππάς, Κόρμπος (46′ Μανουσάκης), Κορακάκης, Αλ Τζάχερ, Άντερσον (87′ Μακρής), Ζαχαρόπουλος (84′ Κόγιογλου).


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία