Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κίνητρο η τελική κατάταξη

Δημοφιλή

Μια “λεπτομέρεια” σχετικά με τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος μπάσκετ: Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να βάλει ένα ακόμη κριτήριο σχετικά με τα χρήματα που θα μοιραστούν οι ομάδες. Ρόλο στο τελικό ποσό που θα λάβει η κάθε ομάδα θα παίξει και η κατάταξη της στη σεζόν 2022-23. «Έτσι δίνουμε κι ένα κίνητρο στους συλλόγους να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα» λένε στον ΕΣΑΚΕ.

ΘΕΛΕΙ… ΤΟΥΜΠΑ

Ένας από τους Aμερικανούς του ΠΑΟΚ, που αρέσκεται στον ελεύθερο χρόνο του να παρακολουθεί ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι ο Ντάρκο Κέλι. Ο Αμερικανός σε συνομιλία που είχε με φίλο της ομάδας λίγες ημέρες πριν, έλεγε πως επιθυμία του είναι να παρακολουθήσει κάποια στιγμή από κοντά παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Επειδή κάποιοι φίλοι ρωτάνε πράγματα σχετικά με τα τμήματα Μπάσκετ του ΠΑΟΚ διευκρινίζουμε τα εξής:

  1. Η χρονιά μόλις ξεκίνησε και κάποιες ήττες στα αγωνιστικά τμήματα (π.χ. στη διοργάνωση του rising stars) δεν μπορούν να προδικάζουν ακόμη τίποτα.
  2. Οι Ακαδημίες δεν ανήκουν στην ΚΑΕ. Τα δελτία των αθλητών «σφραγίζονται» από τον ΑΣ ΠΑΟΚ.
  3. Θέσεις ευθύνης στις Ακαδημίες έχουν δυο άνθρωποι: Οι Γιώργος Βαλαβανίδης και Νίκος Δεμερτζής. Ο Ν. Σταυρόπουλος αποστασιοποιήθηκε καθώς έχει αναλάβει πλέον Υπεύθυνος Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ. Αυτά για την ώρα.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

Μπασκετικός παράγοντας ακούστηκε πως περιλαμβάνεται στην λίστα των 213 ατόμων που συνομιλούσαν και επιδίωκαν να συνευρεθούν ερωτικά με την 12χρονη από τον Κολωνό! Μακάρι, βέβαια, να διαψευστούν οι φήμες και να μην είναι αληθινό αυτό που ακούστηκε.

ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μόλις 1.200 είναι τα διαρκείας που πούλησε φέτος η ΑΕΚ.  Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Μάκη Αγγελόπουλο οι ζημίες συνολικά της ΑΕΚ σύμφωνα με τους τρεις τελευταίους ισολογισμούς της είναι περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ! Η ομάδα με τα περισσότερα καρτελάκια στην basket league αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός που έχει ξεπεράσει το φράγμα των 5.000 διαρκείας.

ΘΕΛΕΙ ΤΗ… ΣΥΝΤΑΞΗ

Είχε ακουστεί αρκετές φορές το εξής ερώτημα το καλοκαίρι: Γιατί ο Τάιλερ Ντόρσει τρέχει με μηνιαία συμβόλαια στο ΝΒΑ και δεν μένει Ευρωλίγκα; Η απάντηση είναι η εξής: Κυνηγάει την σύνταξη! Το ΝΒΑ έχει θεσπίσει σύνταξη για κάθε παίκτη που συμπληρώνει 3 χρόνια στη λίγκα.

Το κατώτατο όριο ηλικίας για τη λήψη της είναι τα 45 χρόνια. Οι μίνιμουμ απολαβές είναι 57.000 δολάρια το χρόνο, ενώ η μέγιστη φτάνει στις 200.000 ετησίως! Είναι μια εξασφάλιση για κάποιους. Ο Ντόρσει έχει ήδη δυο σεζόν (σε Χοκς και Μέμφις) και κυνηγάει την 3η.

*Πριν από δυο χρόνια οι οργανωμένοι του Πανιωνίου («πάνθηρες») είχαν βγάλει μια ανακοίνωση για το μπάσκετ: «Αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να γελάει το πανελλήνιο με τα στημένα σας, συγνώμη αλλά δεν ενδιαφερόμαστε…», έγραφαν. Ο ιστορικός έκανε πλέον νέο ξεκίνημα με την επιστροφή του Φάνη Χριστοδούλου.

Οι τότε «κουμανταδόροι» του Πανιωνίου «μετακόμισαν» αλλού και ήδη άρχισαν να χτυπούν «καμπάνες». Θα κάνουν ό,τι είναι να κάνουν διακριτικά ή όχι;


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία