Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντζιόρα: «Έμαθα ότι φεύγω από τον ΠΑΟΚ από το διαδίκτυο»

Δημοφιλή

Την Τρίτη (30/5) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Τόμας Κεντζιόρα, καθώς ο δανεισμός του Πολωνού στον Δικέφαλο ολοκληρώθηκε.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν κάνει γνωστή την πρόθεση τους να μην κρατήσουν στο ρόστερ τους τον 28χρονο αμυντικό, όμως ο Κεντζιόρα έδειξε έκπληκτός σε δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως έμαθε ότι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ μέσω του διαδικτύου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πριν το τέλος της σεζόν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και πήρα ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα από εκείνον. Έμαθα ότι φεύγω από το σύλλογο από το διαδίκτυο».

Μιλώντας για το διάστημα της παρουσίας του στον Δικέφαλο, ο 28χρονος τόνισε:

«Ήρθα στον σύλλογο μέσα στη σεζόν. Εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν παιχνίδια στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να έρθω σε φόρμα. Υπήρξε άλλος ένας τραυματισμός στην πορεία. Όταν όμως ήμουν υγιής, έπαιζα πάντα».

Όσο για την Ντιναμό Κιέβου, όπου και αναμένεται να επιστρέψει μετά το τέλος των υποχρεώσεων με την Εθνική;

«Με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, άφησα πίσω μου μία από τις πιο δύσκολες εποχές της ζωής μου. Το φθινόπωρο παίξαμε χωρίς οπαδούς και οι αγώνες διακόπτονταν καθώς υπήρχε κίνδυνος επιθέσεων. Γι’ αυτό τον χειμώνα αποφάσισα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον για να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο».

Ο Κεντζιόρα κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος και όπως υπογράμμισε:

«Περίμενα ότι τον Μάρτιο δεν θα έπαιρνα κλήση γιατί δεν έπαιζα πολύ εκείνη την περίοδο. Είμαι εδώ τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δείξω την καλύτερή μου πλευρά».


Τελευταία νέα

Οποιος προλάβει για Παναθηναϊκό!

Από σήμερα στις 09:00 έχει αρχίσει η διαδικτυακή (paokfc.gr, Ticketmaster) διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία