Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Καρυπίδης: «Έχω τις καλύτερες σχέσεις με τον Μαρινάκη»

Δημοφιλή

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παραδέχθηκε πως έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε μεταξύ άλλων, ότι έχει την καλύτερη σχέση με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Ακόμη τόνισε πως: «Πολεμάμε κάποια θέματα για τα οποία έχουμε την ίδια άποψη».

Ο Καρυπίδης έδειξε για ακόμη μία φορά τον… πόνο που του έχει προκαλέσει η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, αφού σημείωσε είναι «εξαφανισμένος», αν και η συνεχής επένδυση άνω των 170 εκατομμυρίων ευρώ του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου αποτελεί την μεγαλύτερη διάψευση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Την καλύτερη σχέση με όλους την έχω με τον Μαρινάκη. Τον εκτιμώ περισσότερο από όλους σαν άνθρωπο και δεν είναι κρυφό. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν. Κάποιοι μπερδεύουν τη φιλία με το ποδόσφαιρο. Τι σημαίνει δηλαδή. Στο γήπεδο είμαστε εχθροί, απέναντί μου είναι κύριος. Πολεμάμε κάποια θέματα για τα οποία έχουμε την ίδια άποψη».

Για τους υπόλοιπους προέδρους:

«Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχα μια εξαιρετική σχέση. Μετά το Κύπελλο, οι σχέσεις μας είναι τυπικές. Ο Σαββίδης είναι εξαφανισμένος, με τον Αλαφούζο δεν έχω καμία σχέση».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία