Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πάει Ρωσία ο Ίβιτς;

Δημοφιλή

Επίσημη πρόταση με πολύ υψηλές αποδοχές κατέθεσε η Κράσνονταρ στον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ από το Ισραήλ, η ρωσική ομάδα προσφέρει στον πρώην τεχνικό του Δικεφάλου πολυετές συμβόλαιο με πάγιες απολαβές 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, οι οποίες μπορούν να φτάσουν έως και στα 2,5 εκατομμύρια το χρόνο με τα διάφορα μπόνους.

«Μην με ρωτάτε για πράγματα, για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω. Προς το παρόν είμαι προπονητής της Μακάμπι Τελ-Αβίβ και δουλεύω ακόμα εδώ», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Χάποελ Χαντέρα.

Ωστόσο, στο Ισραήλ θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του, με την Κράσνονταρ να δίνει αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιο του Ίβιτς, ενώ η Μακάμπι Τελ-Αβίβ έχει κινήσει ήδη της διαδικασίες για την αντικατάσταση του, που ενδεχομένως να είναι ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, με τον Όσκαρ Γκαρσία να έχει ξεκινήσει συζητήσεις για να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας του λαού.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία