Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καρφιά Λυκογιάννη για τη διαιτησία

Δημοφιλή

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco, Άρης Λυκογιάννης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι, όπου ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 70-81.

Ο κόουτς των «ασπρόμαυρων» σχολίασε την έκβαση του αποτελέσματα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο κομβικό παιχνίδι με την Ρίτας Βίλνιους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη, ήταν πιο συγκεντρωμένο και έτοιμο στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο. Ήταν ένα παιχνίδι για μεγάλο διάστημα ντέρμπι με εναλλαγές στο σκοράρισμα εκατέρωθεν. Το Περιστέρι πήρε προβάδισμα σε ένα κρίσιμο σημείο, πέντε λεπτά πριν τελειώσει το ματς. Υπήρξε μια φάση που δόθηκε τρεις βολές σε σουτ του Ντένμον, που προσωπικά αμφισβητώ έντονα. Δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς και ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτό φέτος. Συνεχίζουμε με το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας στο Βίλνιους».

Για την αγωνιστική εικόνα των ξένων και της ομάδας:

«Δεν θεωρώ ότι οι πέντε από τους έξι ξένους έκαναν κακό παιχνίδι. Ο Ράιλι βγήκε από νωρίς εκτός με πολλά φάουλ, από τα οποία το πρώτο δεν υπάρχει. Η απουσία του επηρέασε αρκετά. Έχει ξανασυμβεί να χρεώνεται από νωρίς φάουλ, αλλά το διαχειριζόταν. Δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο, έχει να κάνει με τη δική μας διαχείριση. Δεν έχουμε τόσο μεγάλο βάθος στο ρόστερ, αλλά δεν μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες. Είχαμε μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας, αλλά δεν έχει να κάνει. Είναι θέμα δικό μας. Η φάση στο 62-66 επηρέασε πολύ το μυαλό μας. Το Περιστέρι είχε την ικανότητα, την εμπειρία και τους παίκτες να το διαχειριστεί έως το τέλος. Αν εξαιρέσεις το πρώτο καλό μας διάστημα, το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά δύο κατοχών. Δεν υπάρχει κανένα φάουλ στο σουτ του Ντένμον. Ήταν ένα καθοριστικό σφύριγμα, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτά. Προχωράμε».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία