Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ το έχασε στο τέλος

Δημοφιλή

Πραγματικό θρίλερ ήταν για τρία δεκάλεπτα ο αγώνας του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι στο κλειστό της Πυλαίας, που κρίθηκε στην τελευταία περίοδο υπέρ των φιλοξενούμενων (70-81) χάρη σε ένα ξέσπασμα του Μάρκους Ντένμον.

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν σκορ πίσω από την γραμμή των 6.75μ. και με τον Μαργαρίτη να ξεκινά «καυτός», προηγήθηκαν 11-5 στο 4′ και λίγο αργότερα με 15-7 στο 6′.
ΠΑΟΚ-Περιστέρι.

Σε εκείνο το σημείο, το Περιστέρι έβγαλε αντίδραση, και δύο διαδοχικά τρίποντα των Φρανσίσκο και Κασελάκη έφεραν το ματς στα ίσα (15-15 στο 8′), με το τρίποντο του Σίμπερτ λίγο αργότερα να φέρνει τον ΠΑΟΚ στο +3 και το 20-17 του πρώτου δεκαλέπτου.
Με την τριάδα των Κασελάκη, Ντένμον και Μπιλάν, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς με αρκετές μάχες, με το Περιστέρι να περνάει μπροστά και να προηγείται με τρεις πόντους για το 32-29 στο 17′.

Στο τελευταίο τρίλεπτο της δεύτερης περιόδου, ο Δικέφαλος βρήκε σημαντικές λύσεις στην επίθεση, με με τρία διαδοχικά τρίποντα των Φράνκε, Χαντς και Μαργαρίτη έκλεισε ιδανικά το πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά με 40-38.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, με τον ΠΑΟΚ να ξεφεύγει αρχικώς με ένα +4 για το 44-40 στο 22′. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη όμως βελτίωσε την άμυνά της, και εκμεταλλευόμενη τα λάθη των γηπεδούχων, αλλά και το πολύ καλό εκτελεστικό βράδυ στο οποίο βρέθηκαν οι Μπιλάν και Ντένμον, έτρεξε ένε επιμέρους σκορ 12-3 για το +5 και το 52-47 στο 27′.

Παρά τις προσπάθειες του Τζέιλεν Χαντς, ο ΠΑΟΚ έδειχνε πως είχε «βραχυκυκλώσει» επιθετικά, με το τέλος της τρίτης περίοδου να βρίσκει το Περιστέρι να έχει το μομέντουμ, αλλά και ένα μικρό προβάδισμα (55-58).

Μάλιστα, οι βολές του Χαντς, αλλά και το δίποντο του Μαργαρίτη έφεραν το παιχνίδι στη μικρότερη τιμή της διαφοράς (59-60 στο 32′). Αυτή όμως ήταν και η τελευταία αντίδραση του ΠΑΟΚ, αφού το Περιστέρι με σοβαρό πρόσωπο και με τον Ντένμον να σκοράρει επτά πόντους, έτρεξε ένα σερί 13-3 στο επόμενο πεντάλεπτο, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +11 και το 73-62.

Κάπου εκεί το παιχνίδι είχε κριθεί, με το Περιστέρι να φτάνει στην όγδοη νίκη της σεζόν και να φεύγει από τη Θεσσαλονίκη με το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 81-70.


Τελευταία νέα

Προς 12 Μαΐου το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Ιδιαίτερο θέμα έχει ανοίξει στα Play Off, καθώς η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε έχει φέρει τα πάνω...

Στην ίδια κατηγορία