Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κανείς δεν ξεχνά τον Κατσούρη…

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ τίμησε σήμερα (9/2) τη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη, αφού συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα.

Ήταν 9 Φεβρουαρίου 1998, όταν ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Παναγιώτης Κατσούρης έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Ανήμερα της «μαύρης» αυτής επετείου, τελέστηκε στο σημείο του δυστυχήματος το ετήσιο μνημόσυνο, από τον, γνωστό για την αγάπη του στον ΠΑΟΚ, Πατέρα Χρήστο.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών βρέθηκαν στο μνημόσυνο οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης. Μαζί τους ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης.

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησαν οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ σημαντικό να τιμούν κάθε χρόνο τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη.

Ο Μάριος Τσαούσης είπε:

«25 χρόνια έχουν περάσει. Είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε κάθε χρόνο εδώ και να τιμούμε τη μνήμη του Παναγιώτη. Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ από πολύ μικρός, μαθαίναμε να ζούμε με αυτό το όνομα όλοι μας. Υπήρχε το τουρνούα με το όνομα του, που συμμετείχαμε εμείς και πολλές ακόμα ομάδες. Όπως είπα, είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε κάθε χρόνο εδώ και να τιμούμε τη μνήμη αυτού του παιδιού».

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Λύρατζης τόνισε:

«Μεγαλώσαμε με τα τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης. Εύχομαι και ευχόμαστε όλοι να είναι το τελευταίο και άλλη οικογένεια να μην πονέσει ξανά έτσι».


Τελευταία νέα

Η ηχητική στην γκολάρα της ανατροπής! (video)

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σχοινιά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει και δικαιώθηκε. Με ένα...

Στην ίδια κατηγορία