Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Κανάτας: «Θα δώσουμε το 110% του εαυτού μας»

Δημοφιλή

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Κανάτας, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το μεγάλο παιχνίδι του Δικεφάλου με την Σουόνσι αύριο (18/8) στις 16:30 στην Κατερίνη και τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει το 110% των δυνατοτήτων της για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Καταρχάς να καλωσορίσουμε τις ομάδες Rangers, Swansea και Ferencváros, να τους ευχηθούμε καλή τύχη στα παιχνίδια τους και να έχουν μία καλή διοργάνωση. Εμείς από την δική μας πλευρά, έχουμε αύριο τον αγώνα με την Swansea, προέχει αυτό το παιχνίδι, ο στόχος και το μυαλό μας είναι σε αυτή την αναμέτρηση. Εδώ και περίπου έναν με ενάμιση μήνα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω ότι θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Για εμένα είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος ως προπονητής στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, στα προκριματικά του Women’s Champions League. Να πω ότι είναι πρώτη φορά και για πολλές αθλήτριες, έχει ανανεωθεί πάρα πολύ το ρόστερ, έχουμε ένα νεανικό σύνολο. Επομένως, να περιμένετε μία ομάδα η οποία έχει διάθεση, έχει όρεξη και θεωρώ πως λόγω της προετοιμασίας που προαναφέραμε, θα είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε το 110%. Είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση της διοργάνωσης, είναι πολύ σημαντική και ανυπομονούμε όλοι τεχνικό team και αθλήτριες, να μπούνε μέσα στο χόρτο.

Αναφερθήκαμε και πριν στην ετοιμότητα, έχουμε δει κάποια παιχνίδια της Swansea, έχουμε αναλύσει κάποιες αναμετρήσεις τις οποίες μπορέσαμε και βρήκαμε, αντιλαμβάνεστε ότι τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο γυναικών είναι λιγότερα από ότι στο ποδόσφαιρο ανδρών. Επομένως, ότι δεδομένα βρήκαμε σε video, αναλύσαμε τα κομμάτια τους και θα πάμε καθαρά επιθετικά».


Τελευταία νέα

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για Μουλέκα»

Φερόμενη πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ στον επιθετικό της Μπεσίκτας, Τζάκσον Μουλέκα, όπως μεταδίδει την τελευταία ώρα ο Τύπος της...

Στην ίδια κατηγορία