Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κανάτας: «Μπήκαμε πειθαρχημένα από το πρώτο λεπτό»

Δημοφιλή

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει επί του Άρη με το εκκωφαντικό 9-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Δηλώσεις πραγματοποιήσαν αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Λευτέρης Κανάτας αλλά και οι παίκτριες του Δικεφάλου, Νικολέτα Καλέη και Μαρία Μπασούρη.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Λευτέρης Κανάτας:

«Το πιο σημαντικό ήταν πως μπήκαμε πειθαρχημένα από το πρώτο λεπτό, ακόμα και όταν το σκορ ήταν υπέρ μας, δηλαδή στο 3-0 του ημιχρόνου. Αυτό που είπα στα κορίτσια μετά το τέλος του παιχνιδιού, ήταν ότι δεν αλλάξαμε καθόλου τον χαρακτήρα μας. Μπήκαμε σοβαροί και το δεύτερο ημίχρονο, και οι αλλαγές μας ήταν εξαιρετικές. Επιπλέον, ήταν ένα κακό παιχνίδι από πλευράς μας στον Βόλο, και θέλαμε να βγάλουμε μία αντίδραση. Έτυχε και την βγάλαμε στον Άρη. Συνεχίζουμε!».

Νικολέτα Καλέση:

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Χαίρομαι πρώτα που βοήθησα την ομάδα να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Παίξαμε ένα πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Πρώτο μου χατ-τρικ, ήρθε με αντίπαλο τον Άρη, αυτό με κάνει χαρούμενη. Μέχρι στιγμής κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση στη σεζόν, ωστόσο έχουμε να δείξουμε πολλά περισσότερα, αυτό ήταν μόνο η αρχή».

Μαρία Μπασούρη:

«Θέλαμε αυτή την εμφάνιση η αλήθεια είναι, διότι μετά το παιχνίδι με τον Βόλο επηρεαστήκαμε πάρα πολύ. Μπήκαμε σήμερα αποφασισμένες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, και είπαμε να το χαρούμε παραπάνω και να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γκολ. Αυτό θέλουμε σε κάθε αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση απ’ όλα τα κορίτσια, και πάμε για το επόμενο παιχνίδι».


Τελευταία νέα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Για τους 353.000 σφαγμένους και ατιμασμένους»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέχασε το γεγονός πως η 19η του Μάη είναι κάτι παραπάνω από μια ημερομηνία. Σα σήμερα...

Στην ίδια κατηγορία