Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καμίνι το «Παρκ Ντε Πρενς» κόντρα στην Νιούκαστλ!

Δημοφιλή

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη για τον «τελικό» απέναντι στη Νιούκαστλ, σε ένα παιχνίδι που παίζεται η συνέχειά της στο Champions League. Συγκεκριμένα η ομάδα του Παρισιού σε περίπτωση που γνωρίσει την ήττα από τις «καρακάξες» και η Μίλαν επικρατήσει της Ντόρτμουντ, θα μπει σε μπελάδες, αφού θα πέσει στην τρίτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Κάπως έτσι, οι οργανωμένοι οπαδοί της, Ultras Paris, μέσω μιας ανακοίνωσης ζήτησαν από όλο τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε να πάρουν τη νίκη για να «ξεπλύνουν» την ντροπή από την ήττα από τη Νιούκαστλ με 1-4 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Αγγλία.

Παρακάτω η ανακοίνωση των Ultras Paris:

«Μετά το “χαστούκι” στον πρώτο γύρο, οι παίκτες μας πρέπει να αντιδράσουν για να ξεπλυθεί αυτή η ντροπή. Γι’ αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε όλη τη στήριξη του Park des Princes και όχι μόνο του Virage Auteuil. Είναι ένα από τα πιο καθοριστικά βράδια, όπου η Παρί μπορεί να γράψει ιστορία.

Όπως ζητήθηκε και από τον προπονητή μας στη συνέντευξη Τύπου, ας κάνουμε το Parc des Princes όπως δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε. Κάθε οπαδός θα έχει σημαντικό ρόλο, είναι χρέος όλων να ωθήσουμε την ομάδα προς τη νίκη».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία