Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Καλύπτει το χαμένο έδαφος

Δημοφιλή

Το δεύτερο 90λεπτο του με τον ΠΑΟΚ Β΄ πήρε ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο πιο πρόσφατο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, αφότου επέστρεψε στη δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό, που του στοίχισε την απουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για τον 23χρονο στόπερ τηρήθηκε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής του, με απώτερο σκοπό να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος στην πρώτη ομάδα.

Η αρχή έγινε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια (1-1) για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2 (4 Νοεμβρίου), όταν χρησιμοποιήθηκες ως αλλαγή από τον Πάμπλο Γκαρσία στο τελευταίο ημίωρο της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Μια εβδομάδα αργότερα (11 Νοεμβρίου) βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα (1-0), μένοντας στο παιχνίδι μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο εκτός έδρας ματς της 20ης Νοεμβρίου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (1-2) ήταν και πάλι βασικός, αγωνιζόμενος μέχρι το 67΄ της αναμέτρησης, όταν κι έγινε αλλαγή. Μέχρι που να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο για πρώτη φορά στο προ 20ημέρου εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας (3-0).

 


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία