Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 12η αγωνιστική της Futsal League B’, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχτηκε τον Μινώταυρο, από τον οποίο και ηττήθηκε με 5-6, όντας πολύ καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, όμως η αστοχία του στην επίθεση του κόστισε πολύ ακριβά. Σε ένα φοβερό πρώτο μέρος με πάρα πολύ ποδοσφαιρική ένταση, όπως και έπρεπε, ο ΠΑΟΚ mateco πήρε προβάδισμα με σουτ του Τραπεζανλίδη στο έβδομο λεπτό, όμως με δύο γκολ του Μαυράκη στο 11′ και στο 16′, οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν την κατάσταση.

Ο Δικέφαλος έχανε πάρα πολλές ευκαιρίες με τον Λιώνη να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι και άλλο ένα έκανε ο Τζαγκίδης, με την μπάλα να τιμωρεί τους «ασπρόμαυρους» με τον Νταφλά στο 19′ να κάνει το 1-3. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ mateco, ο Χαρπίδης με κοντινή κεφαλιά μείωσε στην αμέσως επόμενη φάση και στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους, ο Μπικιάρης με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 3-3 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος έφτασε στην ανατροπή με ξερό σουτ του Αναστασιάδη στο 23′, όμως στο 25′ ο Αρβανιτάκης έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσαμε 4-4. Μετά από ένα τάιμ-άουτ των φιλοξενούμενων στο 28′, ο ΠΑΟΚ mateco επέστρεψε… κοιμώμενος και μέσα σε ένα λεπτό ο Λιόσης και ο Μενεγάτος, έστειλαν τον Μινώταυρο στα δύο γκολ διαφορά με 4-6.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν δύο δεκάμετρα σουτ με τους Τζαγκίδη και Αναστασιάδη, όμως ο Μπικιάρης στο 36′ μείωσε σε 5-6 και λίγο πριν το φινάλε ο Λευκαρίτης έχασε και αυτός δεκάμετρο σουτ, με το 5-6 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, εντός έδρας, κόντρα στην ΑΕ Ψυχικού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ mateco – Μινώταυρος: 5-6

Τα γκολ: Τραπεζανλίδης 7′, Χαρπίδης 19′, Μπικιάρης 20′, 36′, Αναστασιάδης 23′ – Μαυράκης 11′, 16′, Νταφλάς 19′, Αρβανιτάκης 25′, Λιόσης 28′, Μενεγάτος 29′

Ημίχρονο: 3-3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία