Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Και πάλι ο Κούρτιτς!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τη Γάνδη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ χάρη στο γκολ του Κούρτιτς στο 58΄ και μ’ αυτό το πλεονέκτημα ο Δικέφαλος θα ταξιδεύσει στο Βέλγιο για τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης.

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς με την έναρξη του β΄ μέρους. Στο 52΄, μάλιστα, έφθασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ακπομ σπατάλησε την ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Εξι λεπτά αργότερα ο Κούρτιτς άνοιξε το σκορ, ευστοχώντας σε εκτέλεση φάουλ.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΤΙΤΣ, ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ

Το αρνητικό για τον Λουτσέσκου ενόψει της ρεβάνς με τη Γάνδη είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Ζίβκοβιτς, όσο και τον Κούρτιτς, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (80΄ Σίντκλεϊ), Κούρτιτς (80΄ Σβαμπ), Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (71΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (86΄ Μουργκ), Ακπομ (86΄ Τσόλακ).

Γάνδη: Ρουφ, Όλσεν, Νγκαντέ, Οκούμου (46΄ Τορουναρίγκα), Σαμουάσε, Ντε Σαρτ, Κουμς, Κάστρο-Μόντες, Xιούλσαγκερ (82΄ Τισουνταλί), Οτζίτζα-Οφόε, Ντεπουάτρ.

Προηγούμενο άρθρο«Κάναμε το καθήκον μας»
Επόμενο άρθροΕνίσχυση με Μέγκενς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κινδυνεύει να χάσει το Euro ο Μανιάν

Ο Γάλλος διεθνής τερματοφύλακας της Μίλαν, Μάικ Μενιάν τραυματίστηκε στον δεξιό προσαγωγό, ανακοίνωσε σήμερα (29/4) η ιταλική ομάδα, ένας...

Στην ίδια κατηγορία