Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Και ο κόσμος θα πάρει αποφάσεις για τη Νέα Τούμπα

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς Νέας Τούμπας βρίσκονται άπαντες στον ΠΑΟΚ, μετά την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος.

Οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αμέσως μετά την ανάρτηση του ΦΕΚ έκαναν έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για να γίνει η ανάλυση του Προεδρικού Διατάγματος και παράλληλα να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Σε αυτές τις κινήσεις η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν αφήνουν στην… απ’ έξω την μεγάλη δύναμη του συλλόγου, τον κόσμο της ομάδας και φυσικά θα ζητήσουν και την δική του γνώμη, προτού παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Όπως έχει εξαγγελθεί, το πρώτο που θα γίνει είναι η ανακοίνωση της Κατασκευαστικής Εταιρίας που έχει επιλεγεί (με τις υποψήφιες εταιρείες να είναι τέσσερις) για να δημιουργήσει το βασικό πλάνο του νέου γηπέδου.

Ύστερα, ο λόγος θα περάσει τόσο στον ΑΣ ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει το γήπεδο, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει και την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη, θα υπάρχει δημόσια διαβούλευση με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ψηφοφορία για το αρχιτεκτονικό σκέλος του έργου.

Έτσι, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν ποιο από τα 3-4 μοντέλα γηπέδου που θα παρουσιαστούν, θα είναι αυτό που θα έχει την σφραγίδα της Νέας Τούμπας.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία