Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Και γιατί να μην ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ για τον Πέλκα;

Δημοφιλή

Είναι κάποιοι παίκτες που ταίριαξαν και κόλλησαν με μερικές ομάδες.

Ο Βιεϊρίνια, δηλαδή, όταν έφυγε και πέρασαν τα χρόνια, ήταν πολύ βέβαιο ότι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Το μόνο ερώτημα ήταν το πότε. Ήρθε ο καιρός και έγιναν όλες εκείνες οι μεγάλες προσπάθειες και ευτυχώς επέστρεψε. Παρόμοια αίσθηση επικρατεί και για τον Πέλκα. Από τότε που αποχώρησε οι περισσότεροι εκτιμούν ότι θα ξαναγυρίσει. Τίποτα δεν είναι βέβαιο στη ζωή, αλλά όταν θέλεις πολύ κάποια πράγματα, το σύμπαν συνωμοτεί και τα πραγματοποιεί.

Ο Πέλκας λοιπόν έκλεισε έναν κύκλο στην Τουρκία και με τον δανεισμό του και για πρώτη φορά στην καριέρα του μένει ελεύθερος. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα ενδιαφέρονταν, κάτι που εξάλλου έγινε και πέρσι το καλοκαίρι. Και γιατί να μην ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ; Στους μεσοεπιθετικούς θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση, ο Πέλκας έχει καλά χαρακτηριστικά για να παίξει και στον άξονα και στα πλάγια όπως θέλει και ψάχνει η ομάδα και είναι μία προσωπικότητα που ξέρει από ΠΑΟΚ και σαφώς μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν καλώς μπορεί να ενδιαφερθεί για τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Πέλκας; Δεν είναι απλά τα πράγματα, ειδικά και με τον τρόπο ή τις συνθήκες που έφυγε από τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση θα είναι μία ενδιαφέρουσα υπόθεση και θα δούμε αν μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία, αφού παρατηρήσουμε πρώτα και τις άλλες προτάσεις που θα έχει ο ποδοσφαιριστής, άλλος ένας που αναδείχθηκε μέσα από τον ΠΑΟΚ.

Προηγούμενο άρθροΚι όμως, έβγαλε τετραετία
Επόμενο άρθροO Mπότο κι η… Νάπολι


Τελευταία νέα

«Ό,τι εκτρέφει τη βία, θα ξεριζώνεται»

Σε συνέντευξή στην Απογευματινή της Κυριακής ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για...

Στην ίδια κατηγορία