Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καυτανζόγλειο: Πρόβλημα επικοινωνίας με την Διοικούσα Επιτροπή

Δημοφιλή

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν αναφορικά με τον Καυτανζόγλειο και την επικοινωνία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον τρόπο συνεργασίας των δύο πλευρών, όταν θα χρειαστεί ο Δικέφαλος να μετακομίσει προσωρινά από την Τούμπα. Πιο συγκεκριμένα, έχει διαπιστωθεί πρόβλημα επικοινωνίας ανάμεσα στη Διοικούσα Επιτροπή του σταδίου, με τη διευθύντρια αυτής, Χριστίνα Κυριακίδου.

Αναλυτικότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποστείλει από τις 5 Φεβρουαρίου έγγραφα που αφορούν τον τρόπο συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο αυτά δεν έχουν φτάσει ποτέ στα μέλη της επιτροπής, αν και έχουν περάσει από τότε περισσότερες από δέκα ημέρες.

Το γεγονός αυτό προκαλεί, φυσιολογικά, σοβαρά ερωτηματικά, για την κατάληξη των εγγράφων, κι αν αυτά έχουν μείνει στα… συρτάρια. Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προτίθενται να ζητήσουν εξηγήσεις, ενώ κάτι αντίστοιχο σκοπεύουν να πράξουν και τα μέλη της επιτροπής, καθώς αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα του ζητήματος. Έτσι θα επιδιώξουν να έχουν ενημέρωση και να λάβουν τις απαραίτητες εξηγήσεις για το ότι δεν έγιναν γνώστες των εγγράφων που απέστειλε ο επίσημος Δικέφαλος.


Τελευταία νέα

Μπάμπα: «Καθοριστικός ο Σάστρε, MVP ο Κωνσταντέλιας»

Ο Ράχμαν Μπάμπα συνέβαλλε κι αυτός με την απόδοσή του στο να φθάσει ο ΠΑΟΚ στη σημαντική νίκη επί...

Στην ίδια κατηγορία