Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Για τη νίκη με τον κόσμο του κόντρα στον Άρη!

Δημοφιλή

Παιχνίδι έχει σήμερα (18/2) η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Δικεφάλου, καθώς φιλοξενεί τον Άρη στο PAOK Sports Arena στις 18:00 για την 17η αγωνιστική της Volley League γυναικών. Η ομάδα του Μάρκο Φενόλιο προέρχεται από νίκη-πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου, διότι κέρδισε εύκολα με 0-3 σετ τον ΑΟ Μαρκοπούλου. Το νικηφόρο σερί διευρύνθηκε στους έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς. Σήμερα έρχεται αντιμέτωπος με τον Άρη, ο οποίος έμεινε εκτός συνέχειας του κυπέλλου γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-3. Στην Volley League γυναικών μετράει δύο σερί νίκες κόντρα σε Μαρκόπουλο και ΖΑΟΝ, οι οποίες τον έφεραν στην έβδομη θέση με 21 βαθμούς. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

VIP: 10€


Τελευταία νέα

Η «διαφήμιση» του ελληνικού μπάσκετ κι η πικρή αλήθεια

Το… αιώνιο ερώτημα επιστρέφει: Τι σημαίνει για το ελληνικό μπάσκετ η μεγάλη επιτυχία της ταυτόχρονης παρουσίας του Ολυμπιακού και...

Στην ίδια κατηγορία